Wie?

De Popschool geeft een moderne draai aan muziekeducatie door saaie lessen uit vergeelde boeken te vervangen door hands-on training. Met onze jarenlange ervaring in de popmuziek, weten wij als geen ander wat de beginnende en de gevorderde popmuzikant nodig heeft: een creatieve en inspirerende omgeving, op-maat-gemaakte educatie, en een prettige, ongedwongen sfeer. Het uitwisselen van ervaringen en het elkaar inspireren hebben wij hoog in het vaandel staan.

Om jouw talent en creativiteit te stimuleren, maken wij lesprogramma’s flexibel en dynamisch. Op deze manier leer je de benodigde vaardigheden in het tempo en de stijl die het best bij je past. Daarbij wordt sterk rekening gehouden met persoonlijke smaak; het is immers het leukst om de muziek te leren waar je van houdt. Dus of je nou van K3, Metallica of The Rolling Stones houdt, alles kan. Het is aan ons om je op de meest efficiënte en prettige manier te begeleiden naar het bereiken van je leerdoelen.

Onze docenten kunnen dit als geen ander en hebben allemaal een professionele opleiding gevolgd. We accepteren leerlingen van alle niveaus, dus of je al kunt zingen als een nachtegaal, of ooit eens in een schoolmusical een triangel hebt vastgehouden: het maakt niet uit. Voor iedereen is er een uniek programma.
Het enige dat hetzelfde is is het doel: dat jij jezelf vindt in de muziek.