Gitaar leren spelen

Als je op zoek bent naar gitaarles in Waddinxveen dan ben je bij Popschool Waddinxveen in goede handen. Of je nu wilt beginnen met een akoestische of elektrische gitaar, alles is mogelijk. Het doel is om jouw vaardigheden te ontwikkelen en nog verder uit te breiden en toe groeien als gitarist. Samen met jouw docent ga je hieraan werken. De focus in de lessen ligt op wat jij zelf echt wilt leren.

Heb je nog geen ervaring met een gitaar? Dit is geen probleem, want je moet altijd ergens beginnen en hier bij ons kun jij direct aan de slag. We bieden gitaarles aan voor kinderen en volwassenen.

Techniek en theorie

Naast de verschillende stijlen zoals: pop, rock, jazz, folk en metal die je kunt leren, wordt er in de lessen ook veel aandacht besteed aan techniek en theorie. Denk hierbij onder andere aan: houding, plectrums, slagjes, tokkelen en fingerstyle. Deze onderdelen vertalen we meestal naar hedendaagse liedjes waarmee je dan kunt oefenen. Jouw eigen voorkeur speelt hierin een belangrijke rol. Het is van groot belang dat je de oefeningen en lessen als leuke bezigheid ziet. Dit motiveert en zorgt er namelijk voor dat je ze ook echt gaat doen. Ook het materiaal zoals; gitaren, versterkers, pedalen, en plectrums komen ruim aan bod. Je leert wat jouw voorkeuren zijn en waar jouw kwaliteiten liggen.